Allmänt

Långsam

Tiden går väldigt långsamt idag, i alla fall på förmiddagen. Jag tycker det borde vara lunch snart, men det är ännu länge kvar. 🙄 Och då är jag ändå inte särskilt hungrig, utan vill bara att det ska vara dags. Det känns som att jag redan suttit på jobbet minst 8 timmar idag… Jag tror jag behöver mer kaffe.

Igår var jag Dålig Matte – glömde Froppisen utomhus när jag var hem på lunch, och blev sedan dessutom försenad en timme innan jag var hemma på kvällen. Aj, aj, aj – jag fick Onda Ögat när jag väl var hemma, men det gick över när hon fått mat och blivit ordentligt genomkliad. 😆 Det var fint väder, så hon hade verkligen inte frusit. Blivit lite hungrig, men det är hon ju alltid.

Ibland har jag tur i oturen. Jag tog på mig ett halsband i morse (som jag brukar göra, olika halsband varje dag) och for till jobbet. Så fort jag slagit igång datorn, gick jag ner till fikarummet och hämtade kaffe. Då känner jag hur halsbandet rör sig som en orm runt halsen och nedför bröstkorgen! 😯 Spännet på kedjan hade inte varit ordentligt stängt, så halsbandet gled iväg, men jag hann ta fast det. Tur att jag stod stilla, annars hade jag nog inte känt att det lossnade.

Som om jag inte hade tillräckligt mycket att göra, så har jag fått tillbaka en del arbetsuppgifter jag tidigare lyckats dela ut åt vissa andra. Poängen var att jag skulle bli avlastad, men nu tror de att de bara kan släppa tillbaka jobbet i knät på mig. Jag blir så grymt less, speciellt som deras chef står bakom dem och tycker att ”de inte har tid”. Jaha – men jag ska ha tid?!? Låt mig säga som så: jag vet vilka som kommer att hamna längst ner på min priolista – för evigt, oavsett ärende… 👿 OCH det inkluderar deras chef…. 😈

UPDATE
På lunchen idag såg jag till att jag inte glömde katten ute. Hon gick faktiskt inte riktigt ut – vände på altanen när hon upptäckte att det blåste. Så var det med det. 😉