Allmänt

Inställt

Vi skulle ha en (efterlängtad) utbildning idag, då datasystemet ändå skulle uppdateras, så vi inte kan arbeta i det. Då är det perfekt läge att gå kurs! Tyvärr har vi precis fått ett meddelande att utbildningen (av olika orsaker) är inställd och kommer att bli en annan gång, så vi fick bli snopna istället för utbildade. 😳

Froppisen har inte gått utomhus sedan nattsuddet, så hon kan ha lärt sig något av det. Eller kanske inte. 😉 Vi får väl se hur det utvecklar sig. Jag har i alla fall hittat ett pyttelitet jack i hennes högra öra, så hon har nog gett inkräktaren på pälsen. Igår kväll vaktade hon på fönsterbrädan, men ville inte gå ut – bara hålla koll.

Vi har kalla nätter även om solen visar sig under dagtid, så snön ligger delvis kvar, speciellt där det är skuggigt på dagarna. Jag längtar tills det blir varmare utomhus (dock inte jättevarmt) så man kan börja sitta ute och träffa folk igen. Jag. Är. Så. Less. *djup suck*

En ljuspunkt är att jag redan nu funderar på en eventuell ommöblering av altanen under sommaren. Det krävs förstås lite shopping 😉 för att fixa till allt, men jag får se om det blir av. Altanen har ju den storlek den har, och blir inte större för att jag har andra möbler/ dekorationer/ whatever. Huvudsaken är att min rökruta blir kvar och får den plats den behöver – oavsett om jag röker när jag sitter där, eller inte.

Veckans matsedel har spruckit i tusen bitar, men det var inte helt oväntat. Jag har inte handlat för veckan än, men måste ta itu med det idag. Nu börjar ”allt” vara slut; en del saker har varit slut länge. Min lista växer, och det är farligt. 😳 Det blir så många kassar att bära in = tungt för mina knän i trappan upp på bron. Inte många trappsteg, men ändå. Nå, jag får ta det kasse för kasse – som jag brukar – så går det bra.

UPDATE
Jag fick svar idag från mammografin: ingen fara där! Lättnaden svepte över mig när jag läste brevet, även om jag var lite besviken över att det inte var en kallelse till vaccination. Nå, det var bra ändå! 🙂

UPDATE 2
Jaaaaa!!! Jag har bokat mig för vaccinering IMORGON! 😯 Regionen släppte tider för oss i åldern 50-59 som är i riskgrupp idag, fick jag veta i fikarummet. Snabbt upp till kontoret för att kolla, och jajamensan – det fanns lediga tider!

2 kommentarer på “Inställt”

  1. Thoho! vi ser ljuset och vaccinet i tunneln!

    Skönt att slippa återbesök på mammografin – jag blev återkallad förra året för att ”de behövde fler bilder för att kunna bedöma” bla bla bla… Det var lite svettigt i nån vecka innan de på återbesöket kunde se att det var ofarliga cystor som de genast kunde ta bort.
    Stora knölar som jag ”borde” ha känt… Men jag trodde väl att det var den knölen som var mitt bröst. Haha!

    Klart att altanen ska piffas! Det brukar inte behövas så mycket. En blomkruka (helst med blommor), sen löser man resten med kuddar, matchande koppar och servetter.

    1. Jag har också varit på operation efter en mammografi, men det var bara en ”vanlig” knöl, ingen ondsint. 😉

      Altanpiffandet får vara på planeringsstadiet ett tag till – det är fortfarande inget att piffa upp där ute. Än.

Kommentarer är stängda.