Allmänt, Katter

Nattsudd

Nej, det är inte jag, utan Froppisen som varit ute på nattsudd. Igår var hon tvungen att jaga iväg en grannkatt från altanen, och sedan kom hon inte hem igen medan jag var vaken. Däremot ropade hon bakom altandörren i morse; trött, blöt, hungrig och smutsig… Jag badade henne inte, även om det hade behövts – jag skulle ju till jobbet.

Själv har jag sovit utmärkt hela natten, tackar som frågar. 😉 B ringde igår och vi surrade en lång stund, bytte boktips och så. Lille J har fått en ny cykel, jättefin (hon har skickat bild)! Jag saknar dem, hela familjen, och önskar att det snart blir min tur att få vaccin. Vet inte hur vaccinordningen är här, om det går efter ålder (typ 60-65 år, 55-60 år, o s v) eller om de tar hela riskgrupper blandat oavsett ålder. Faran är ju ändå inte över, men när det blir sommar kan vi träffas utomhus, i alla fall. *längtar*

På tal om sömn och drömmar, visst är det under REM-sömnen man drömmer, då man sover riktigt djupt? Under helgens tupplurar (ja, det blev flera – inte bara på söndag) har jag drömt varenda gång. Jag minns inte nu vad jag drömt, bara att jag drömt. Det är inte ofta det händer. Antagligen drömmer jag ändå, bara att jag inte minns det. *rycker på axlarna*

Lön idag, hipp hurra! 🙂 Jag ska betala räkningar ikväll, så har jag gjort undan det, och kan shoppa för resten av pengarna. OK, det lär lite vildare än jag menade, för jag ska börja med att handla mat. Visserligen är middagen räddad, men jag ska väl äta fler gånger under veckan.

Eftersom bilbatteriet behövde laddas igår, körde jag Broarna Runt efter jobbet. Som av en händelse 🙄 ”råkade” jag stanna till på matstället N och köpa med mig pizzor hem – en till middag igår, en till middag idag. För att återgå till shoppingen, så är jag lite sugen att se vilka vårnyheter som dykt upp hos mina favoritshoppingsajter, men försöker behärska mig. Det är ju inte så att jag är utan kläder, snarare tvärtom. 🙄

UPDATE
Jag var hem på lunchen, men lilla gumman sov djupt och visade sig inte alls. *ler ömt* Hon är inte van att nattsudda, det syntes tydligt när hon kom in i morse. Även om hon var blöt och smutsig så orkade hon äta – det var bara lite mat kvar i skålen på lunchen – innan hon kollapsade på mig och ville kela. Tyvärr kunde jag inte ta Vård Av Katt, utan var tvungen att gå till jobbet – men jag drog ut på tiden så länge jag kunde.