Allmänt

Jobbvecka

Den här veckan har jag inte alls planerat in någon jobba-hemifrån-dag. Det är mycket som behöver göras, helst innan fredag, så jag kommer att vara på plats på jobbet alla vardagar. Men, man ska aldrig säga aldrig – rätt som det är ändrar jag mig.

I lördags såg jag en film, som var betydligt roligare än jag väntat mig! Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga var precis vad jag behövde, för nu är det snart dags: på lördag, på löööördag, på lööööööördag…! Den var härligt supertöntig med en massa oväntade biroller, som gav mersmak inför den kommande helgen. 🙂

Annars har jag inte gjort mycket under helgen. Handlandet sköt jag upp till tidigt på söndag morgon (OK, kl 9 kanske inte är så tidigt, men för mig är det det – speciellt en söndag) då det var lite folk i affären. Då fick jag handla rejält, eftersom ”allt” var slut här hemma. Jag hade – för en gångs skull – kommit ihåg att ta med mig egna kassar att packa maten i, då min påslåda börjar vara rejält översvämmad vid det här laget. Det var helt enkelt återbruk; jag slätade ut och vek ihop några plastkassar från tidigare handelsrundor* och lyckades få plats för dem i jackfickan.

Planen är att få ihop en matsedel även den här veckan, med tanke på vad jag har köpt och vad som eventuellt kommer att köpas under veckan, så får vi se hur det går. 😉


*) Jag har ett flertal tygkassar (och ett par i vaxduk) men jag kommer inte ihåg att ta med dem. Ett par stycken vilar i bilen, men jag ska ju komma ihåg att ta med dem in i affären också… 🙄 Men plastkassar tar liten plats när de är utslätade och hopvikta enligt konstens alla regler, och de håller för flera handelsrundor innan de till slut blir soppåsar.

2 kommentarer på “Jobbvecka”

Kommentarer är stängda.