Allmänt, Foto

Vilken helg!

Helgen började med snöfall på fredag kväll – den 21 maj!?! Som tur var tinade det mesta bort redan till lördag morgon, men det var lite chockartat att se så mycket snö den här tiden på året.

Lördag kväll var det äntligen dags för ESC-finalen, som jag, E och A såg på coronavänligt sätt tillsammans. 😉 Var och en på sin favoritplats i soffan. Som vanligt vann fel låt, även om jag inte hade någon klar vinnare i årets omgång av låtar. Den italienska hårdrocklåten hade tydliga influenser av 70-tal, men är inget jag kommer att lägga på minnet.

Under söndagen åkte jag runt och kollade in högvattnet som kommit med vårfloden. Som vanligt (det har hänt flera gånger) stod campingens stugor i vattnet – men den uppmärksamme ser att de är upphöjda så inte vattnet når till golvet. Inga vägar är avstängda än, och jag tror inte det blir så i år.

Tja, det var helgens händelser. Hur har ni haft det? 😉