Allmänt, Foto, Katter

Felräkning

Till min stora förvåning visade det sig (efter att jag kollat med B) att froppisen fyller 17 i år – inte 16, som jag trott?!? Inte undra på att hon blivit en gammal tant! 😆 (17 människoår motsvarar 88 kattår.) Jag kan fortfarande inte låta bli att peta på henne när hon sover, för att höra hennes förvånade ”frrppp”-ljud när hon sömndrucken och förvirrad tittar upp. 😉 Speciellt när hon sover på fårskinnet i fåtöljen. Hennes fårskinn, i hennes fåtölj. (Inte alls bortskämd, nejdå, hur kan du tro det?)

Jag ser fram emot morgondagen, då vi ska se ESC-finalen tillsammans via Teams; jag, A och E (om alla lyckas ansluta). Det behövs lite inköp av diverse godsaker att äta under kvällen, även om jag inte har IRL-gäster, för om jag äter somnar jag inte. Annars är risken stor att de andra får se mig sova framför TV:n. 😆 Självklart har jag laddat med rosa bubbel till firandet – för jag ska fira, vem som än vinner!

Mest kommer jag att fira att denna jobbiga jobbvecka är över… Jag hade inte räknat med att bli inbokad på en massa möten just den här veckan, men jag ligger i fas med det ordinarie arbetet nu – tack och lov! Det har blivit en del extratid på flexen, som jag kommer att använda upp senare. Vi får inte spara hur mycket som helst på flexen, men jag brukar jämna ut topparna med diverse dalar i form av sovmorgnar, långluncher eller tidiga hemgångar. 😉