Allmänt

Hemma

Nu är det länge sedan jag jobbat hemifrån – så känns det som, i alla fall. Nåja, jag kan nog vänja mig vid det igen. 😉

Det har blivit vissa förändringar i min hemjobbarhörna, och fler ska det bli. Eftersom solen skiner från en klarblå himmel och det grönskar för fullt utomhus, tänker jag flytta ut altanmöblerna idag – och då ryker skrivbordet jag just nu sitter vid.

Dags att rensa det Stora Skrivbordet, d v s plocka isär gammeldatorn och packa undan den, samt rensa och sortera allt jag samlat i högar på bordet (och få in det i rätt pärmar). Jag har även en ny skrivbordslampa, någonstans i gömmorna, att montera ihop och ställa fram. Dessutom ska jag hinna jobba också. 😉

Lön idag, vilket betyder att det är dags att betala räkningar. Sedan återstår att se om jag måste handla under dagen/ kvällen. Jag har mat hemma, sådant jag ska ha till middag, men det finns saker som behöver fyllas på: mjölk, yoghurt, m m.

Dessutom vill jag shoppa. Inte nu för att jag behöver något, men det har aldrig hindrat mig förut. 😆 I brist på shoppingrundor IRL kan jag gå bananas online istället… Jag är just nu sugen på nya skor, men det är svårt att shoppa online; de behöver provas så de inte klämmer på fel ställen. De där förbenade hallux valgus-knölarna jag dras med gör skoshopping till en extremsport. 🙁