Allmänt, Foto

Nu räcker det!

Jag har fått en liten present, passande en Crazy Cat Lady, och det är mer än jag väntat mig. 🙂 Gratulationer har vällt in via SMS och Facebook, men nu har det lugnat ner sig. Eftersom jag suttit i möten större delen av dagen, har jag inte haft tid att fylla år – men nu räcker det med arbete för den här dagen/ veckan. Nu loggar jag ut!

Det märks att det är mycket som ska göras klart innan semestrarna nu. Jag är inbokad på allt möjligt de här sista veckorna, både sådant jag själv bjudit in till och inbjudningar från andra. Tiden räcker inte riktigt till, jag skulle behöva fler arbetsdagar per vecka – men det är förstås ingen som hindrar mig från att jobba under helgerna, så länge jag inte förväntar mig att få betalt för det arbetet… 😉

Idag fick länet nya, hårdare, smittskyddsregler. Inga resor de närmaste 14 dagarna. Hupp! Nå, jag tänker ändå åka till L under helgen och träffa B med familj. Vi får se till att hålla avstånd så gott det går. Om vädret är bra kan vi sitta ute!

På tal om att sitta ute, så har jag ännu inte fått ut möblerna på altanen. Jag började rensa på Stora skrivbordet igår, men det är inte klart än. Först behövde jag sortera in lite papper i en pärm; några månader bakåt i tiden, trodde jag. Det visade sig vara minst 1½ år sedan jag senast sorterat något där, så det tog lite tid att få rett ut vilka papper som skulle sparas i pärmen, respektive vilka som skulle sorteras bort direkt. Sedan gav jag upp… 🙄

Nå, jag har ju hela helgen på mig – och längre än så, då det bara är jag som drabbas. Idag har jag fått nuta av doften av nyklippt gräs, då min gräsklipparkille varit förbi. 😉 Däremot får jag inte njuta av häggblomning än på länge, där syns inte ens några knoppar. Tsss. Ofta blommar häggen till min födelsedag, men inte i år.

UPDATE

På kvällen kom A förbi med den bästa presenten: jag fick äntligen träffa C! 🙂 Hon är helt enkelt förtjusande! De hade med sig blommor och choklad. Juniorernas farbror T, som bor i Norge, hade precis hunnit ringa och gratulera, så jag hade färska hälsningar från den familjen.