Allmänt, Foto, Katter

Härlig helg

Jag har ä-n-t-l-i-g-e-n kommit mig iväg till L, så jag fick träffa gossarna! B hade köpt en liten present åt mig också (fyra små novellböcker – om katter, förstås 😉 ), men bäst var ju att få se gossarna i full fart. 🙂 De hade så fina nya cyklar och visade upp sina cykelkonster så gott de kunde, när vi samlades hos B, hela gänget. A och C kom också dit, och vi hade en jättetrevlig kväll: vi åt tills vi nästan sprack och skrattade så vi nästan kissade på oss! 😆

Söndag var desto lugnare, morsdagshälsningar via Messenger och telefon, annars var det lugnt. Jag var och handlade kl 08.00 på söndag morgon, och då är det lugnt i affären, kan jag tala om. 😉 När jag kom dit var det en bil på parkeringen, förutom min, men när jag kom ut från affären hade bilarna ökat i antal och ett gäng damer i varierande åldrar stod vid blomhyllorna affären har utomhus. Fint planteringsväder, antar jag, men jag iddes inte börja kolla på blommor också. Jag var glad att ha fått tag i mat – blommor hinner jag fixa senare. Kanske. Jag brukar ju vara lite sent ute. 🙄

Solen och sommarkänslan har kommit med full fart! Lördag var hyfsat solig, även om det var kallt i skuggan, men söndag slog värmen till ordentligt. Jag pallade inte att sitta ute på altanen några längre stunder, men det kan förklaras av att jag fortfarande använder vintermodellen av hemmakläder. Med en liten uppdatering av klädseln kommer jag att vara mer rätt i tiden. 😉 Läge att kolla igenom garderoben (läs: IKEA-påsarna med ovikt tvätt) för att hitta något mer sommaranpassat. Värmen verkar hålla i sig under hela veckan och öka ju närmare helgen vi kommer.