Matsedel

Matsedel v 33

Måndag
Pyttipanna

Tisdag
Rester

Onsdag
Zucchinibiffar

Torsdag 
Rester

Fredag
Grillkorv m mos

Den uppmärksamme ser förstås genast att zucchinibiffar är en nyhet i min matlagning. Med lite tur går det fortfarande att använda de två zucchinis jag i ett anfall av övermod köpte på extrapris… Jag har bara tänkt göra biffarna i ett par veckor nu, så få se hur de ser ut när jag öppnar den bruna papperspåsen och kikar ner på det som finns i den. 🙄

För min inre syn såg jag ett snabbt, gott och lättlagat recept på biffar från Youtube eller någonstans. Väl vetande att när jag själv ska göra något som ser snabbt, gott och enkelt ut, blir det oftast bara en massa oväntad disk och stor besvikelse. Men ibland blir jag hemskt less standardrätterna; jag har några stycken som jag varvar hela tiden. Boring snoring.