Allmänt, Foto

Snöblandat!?!

Det regn som föll i morse har nu övergått till att vara SNÖBLANDAT! Inte undra på att froppisen vände i dörren – hon skulle minsann INTE gå ut i det vädret. 😆 Det ville inte jag heller, men tog mig tillbaka till jobbet i alla fall. Spela roll var jag sitter och jobbar, på kontoret har jag tillgång till skrivare och annat jag kan behöva. *rycker på axlarna*

Dessutom är det jobbigt att använda krycka och bära hem datorn samtidigt. Jag har helt enkelt för få händer för att ta både krycka, handväska och datorväska med mig på ett smidigt sätt, speciellt när jag ska plocka nycklar ur diverse fickor under färden. Det är också enklare att ställa om till ledigläge när inte jobbdatorn står och tittar på mig från skrivbordet. 🙄 Men visst är det bra att kunna jobba hemifrån, vem vet – jag kanske jobbar hemma imorgon? Jag får se om jag ids dra med mig något jobb hem ikväll.

(En stund senare.)
Medan jag satt och skrev, respektive gjorde en del jobbuppgifter, har vädret nu slagit helt över till blötsnö: det börjar lägga vitt på tak och gräsmattor! Det är verkligen dags att plocka in utemöblerna nu, eller hur? 😉

2 kommentarer på “Snöblandat!?!”

    1. Eller en liten behändig väska med lång axelrem, väskan jag använder nu har bara handtag. En ryggsäck är så stor att bara ha nycklar och mobil i. 🙂

Kommentarer är stängda.