Allmänt

Smaskens

Det var riktigt gott, allt vi lagade på matlagningskursen igår! Vi fick också lämna in önskemål till de kommande träffarna, så jag skyndade mig att lägga till ”vego”. Alltså, jag vill gärna äta mer vegetariskt, men har så himla svårt att hitta på något som inte är sallad. Få se vad vår kursledare, tillika både kock och vegetarian, kommer med… 😉

Veckans middagsplanering sprack, så det visslade om det, då jag totalt glömt bort att jag skulle börja kursen den här veckan. Nå, jag kommer nog på något att laga till middag idag – även fast jag inte varit och handlat. Det finns varor i kylen, återstår bara att laga till dem.

Froppisen ville förstås gå ut igår, precis innan jag skulle på kursen. 🙄 Jag väntade en stund på henne, men lät henne sedan vara ute medan jag var borta. Det var inte populärt, hon pratade med STORA bokstäver åt mig när jag kom hem, men så går det när hon inte kommer när jag lockar. Hon hade varken frusit eller svultit ihjäl, även om det lät så på henne. 😉