Allmänt

Sortering

Dagens tema är sortering. Jag har massor av papper jag behöver sortera bort, och då jag ändå inte fått in det material jag tänkt jobba hemifrån med kan jag lika gärna vara på jobbet och sortera. Det blir ändå lite hemmakänsla, då jag idag har på mig mina skrota-omkring-hemma-kläder: joggingbyxa och urtvättad t-shirt. Jag räknar kallt med att inte få några besök idag, och det är bara jag och A som jobbar på vår avdelning. Det är annars också väldigt lugnt i huset, många har tagit ledigt (eller jobbar hemifrån) då vi har kort dag.

Det extra starka morgonkaffet är hämtat (halleluja!) så jag kommer snart igång! Jag började med sorteringen igår, och det är förödande tråkigt. 🙄 Alltså, själva sorteringen på kontoret må väl gå an, men sedan ska allt in i pärmarna i arkivet, och där tar det stopp för mig. Jag kan inte stå långa stunder, utan får ta pauser emellanåt, då det inte finns någonstans att sitta i arkivet. Nåja, jag har ju hela dagen på mig, och det jag inte hinner idag hinner jag väl någon annan dag.

Froppisen var på utflykt till äldreboendet i morse. Lite kul att se hur hon smög över dit, men blev skrämd av en bil och sprang tillbaka hem till mig. Hon går inte långt när hon tar sina utflykter, oftast går hon bara ett varv runt Snigelskalet, ungefär. Jag ser att hon försvinner runt en husknut och sedan kommer hon tillbaka från andra hållet, runt den andra knuten. Hon är ju en gammal tant som hör dåligt, så det blir inga långa promenader – hon vill bara kolla läget.

Min matsedel för veckan har spruckit rejält och jag måste handla idag. Dock inte direkt efter jobbet, utan jag planerar att åka hem och äta (och vila lite…) först. När jag handlar ska jag passa på att hämta IKEA-paketet jag ännu inte hämtat ut. De skickar små meddelanden varje dag, så jag inte ska glömma att hämta det. 🙄 Jag veeet! Jag har bara inte varit och handlat sedan det kom till affären/ utlämningsstället!