Allmänt

Torsdag

Sådärja, då var matlagningskursen slut. Alla hade gäster, utom jag, eftersom C blivit sjuk och jag inte kunde skaffa någon ersättare. Det var nämligen teater igår kväll, ”Den tatuerade änkan”, som många av mina bekanta besökte. Jag hade gärna själv sett föreställningen, men den krockade med kursavslutningen. Nå, jag klarade mig utan teater och utan gäst. Maten var jättegod och sällskapet var jätteroligt! Vi höll på en timme längre än vanligt, baraföratt. 🙂

Jag vet inte om det beror på den lilla kyla vi fått efter senaste snöfallet (det är så pass kallt att snön ligger kvar, har inte smält bort) men jag hade så vansinnigt ont i knäna igår. Det var faktiskt rena undret att jag tog mig från garaget in i huset när jag kommit hem och parkerat bilen. Jag fick ta extra värktabletter för att alls kunna sova – det var som rakblad i knäna även när jag låg ner. Nå, jag har sovit och kan fortfarande gå. Kanske inte så snabbt, men jag går.

Ibland får jag en låt på hjärnan, händer det er? Just idag är det en gammal 80-talslåt som snurrar i huvudet på mig, men jag får inte riktigt tag i texten eller refrängen. Melodin sitter där den ska, men jag saknar orden – än så länge. Ja, ja. Texten kommer när jag minst anar det. 🙄 Åtminstone refrängen brukar jag komma på efter ett tag.

UPDATE
Låten var ”I wanna know what love is” med Foreigner, ifall ni fortfarande undrar. 😉

Hör och häpna: vi får julbord av arbetsgivaren i år! 😯 Min avdelning har redan fått förhandstips om vilka dagar/ tider som är aktuella, så jag skickade snabbt in mitt förslag: att avrunda veckan med julbord en fredagskväll. Jag får väl se hur det går, hur det passar för de andra. Nu kan jag börja drömma om inlagd sill, gravad lax, griljerad skinka, prinskorvar och köttbullar… Mmmmm… *slickar mig om munnen och blir plötsligt väldigt hungrig* 🙂