Allmänt, Foto

Vilken natt!

Oj, vilka mardrömmar jag haft under natten! 😯 Så går det när jag sover med fullproppad mage, så det är inget jag bekymrar mig över. 😉 Julbordet var lyckat, både gott och trevligt! (Bilden visar andra rundan, den första bestod mest av lax & sill, då det fanns många varianter av båda delarna.)

Vilken gullig doktor jag träffat nu! Hon ringde i morse och gav mig resultaten av röntgenundersökningen, fast hon nu – tillfälligt – jobbar på ett annat ställe. Vi bestämde att jag kommer på återbesök till henne, men inte förrän nästa år, då hon inte är tillbaka här förrän efter årsskiftet. (För den som undrar; mitt högra knä är sämre än det vänstra, även om det är det vänstra jag haft mest ont i senaste tiden. Men problemen har börjat i högra knät, så det är väl mer slitet.)

Planerna för helgen är att skotta snö, tvätta, diska och dammsuga. Hurra. Eller något. 🙄 Vi får väl se hur det går med de planerna, jag brukar ju skjuta upp boring snoring göromål tills det inte går längre. Men snön måste skottas! Traktorn har tagit gården, men bron och plattgången framför bron är fulla av fasttrampad snö och knöligt att gå på. Inte bra att vricka omkring med knäna på ojämnt underlag – men jag får ju skylla mig själv som inte tagit itu med snön tidigare. 🙄

Jag fick ett skumt SMS under natten. Ett SMS ”från DHL” som meddelade att mitt paket snart är framme. Hmmmm, jag såg noggrant till att paketet skulle gå med PostNord istället för DHL när jag beställde julklapp online, eftersom jag handlar på PostNords utlämningsställe. Anade ugglor i mossen, och sökte numret samt testade medföljande länk (på jobbdatorn 😉 ) som blockerades p g a lurendrejeri. Typ. Det gäller att vara försiktig i dessa julklappstider, speciellt om man beställer mycket online.