Allmänt

Ont krut…

Igår hade jag vansinnigt ont i ena fotleden under dagen, kunde knappt gå! 😯 Antagligen har jag trampat snett någonstans, vet inte var det kom ifrån. Nå, som sagt, under dagen hade jag ont i fotleden. När det blev kväll och jag – sent omsider – kommit hem, ätit och parkerat mig på soffan, flyttade det onda sig till knäna – båda knäna. Alltså, jag kunde knappt röra mig fast jag låg ner! Det kändes som att knäskålarna höll på att flytta sig i sidled, ungefär. Jag tog en extra omgång värktabletter igår, och idag känns fotleden lite stel – men jag har inte ont (just nu, peppar peppar).

Varför jag var sen att komma hem? Jo, det var den där varningen i bilen, som jag råkat ut för tidigare: en lampa lyser och bilen uppmanar en att köra tills lampan/ varningen slocknar. Jag har kört Broarna Runt två varv, med lite utflykter efter smågator i närområdet emellan varven. Till slut var jag så less, trött, hungrig och toanödig att jag beslutade mig för att åka hem, oavsett om lampan slocknade eller inte – och precis då slocknade den! 😳

Jag har kollat i instruktionsboken om den där varningen; man ska först få motorn varm (minst 80 grader), sedan köra minst 20 km/h (ingen tomgång, alltså) i minst 30 minuter. Hur kul är det mitt i vintern, på en skala 1-10? Någonstans runt -5 skulle jag säga, speciellt när det ska göras direkt efter jobbet. Ja, ja. I-landsproblem. *rycker på axlarna* Det är nog ett filter som sotar igen p g a mina kortkörningar.

2 kommentarer på “Ont krut…”

Kommentarer är stängda.