Allmänt

Håll tummarna

Jag har börjat trappa ner rökningen! Planen är att jag ska bli helt rökfri, men jag kan inte sluta tvärt, bara pang bom. Måste avvänja mig bit för bit, annars biter jag skallen av någon när häftiga humörsvängningar slår till. Ja, ja. Jag tar dagen i små steg: nästa cigg blir under lunchen. 😉

Under över alla under: jag höll mig vaken hela kvällen igår, trots att jag myst ihop i en liten hög i soffhörnet framför TV:n. 😉 Nu har jag sett både ”En plats på landet” och ”Oak Island”, hela avsnitt av båda serierna! M retas med mig, då han ligger typ 10 avsnitt före mig med ”Oak Island”, och ”råkar” försäga sig emellanåt. Taskmört! 😉 Det är frestande även för mig att tjuvkolla, men jag vill ha något som gör att jag ser fram emot måndagar; veckans värsta dag… 🙄

Jag samlar ihop jobba-hemifrån-ärenden, och försöker göra undan vara-på-kontoret-ärenden innan jag flyttar hem mina grejer. Planen är att passa på att utnyttja möjligheten att arbeta hemifrån så länge det går, då våra avtal förlängs ett par tre månader i taget. Om nu alla restriktioner tas bort, kanske den möjligheten försvinner? Det vill vi förstås inte, men vem vet vad de som bestämmer tycker?