Allmänt

Ungjäklar

Min postlåda blev ju sprängd (med en smällare) någon gång före jul, typ. Jag har inte bytt ut den, trots att jag – till slut – köpt en ny; hålet var inte så stort att posten trillar ut. Så i söndags ringde grannen S och meddelade att han hittat min postlåda på gatan utanför sitt köksfönster?!? 😯

Ja, ja. Det är väl några (samma?) ungjäklar som roat sig med att lyfta loss den från ställningen (jag har en specialupphängning av den, med krokar från en gammal blomlåda) och sparka den efter gatan… *mutter mutter morr* Den var inte mer trasig än förut, så jag hakade bara fast den på ställningen igen och ska byta ut den någon kväll under veckan. 🙁

Annars har inte så mycket hänt under helgen. I fredags hade jag vaga planer på att göra lasagne av den köttfärssås som var över sedan tidigare tillagning, men det sket sig. Jag orkade inte börja med lasagne utan kokade bara spagetti till köttfärssåsen, det gick lika bra. Planerna är att handla idag, kanske redan under lunchen, för det behövs. Mycket har tagit slut, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på till matsedeln den här veckan. Det blir nog en del ”på-känn”-rätter som jag hittar på medan jag handlar. 😉

Min rökavvänjing går hyfsat bra, måste jag berätta! 🙂 Jag drar ner på antalet allt eftersom, och har ännu inte bitit någon. 😆 Det är värst på morgnarna, för då funkar nikotin och koffein i samförstånd med att få mig på fötter. Under dagen går det bättre. Nå, jag tar dag för dag, timme för timme. Snart är det över. Ett par veckor till, så…?

UPDATE
Haha, jag förstod att jag inte skulle sagt något om postlådan åt B igår, när jag talade med henne i telefonen. Självklart ringde hon sin bror… A ringde; kavalleriet är på väg, han ska fixa postlådan åt mig om han hinner före jobbet. Jag försökte säga att jag kan faktiskt göra det själv, men få se vad som hänt när jag kommer hem från jobbet (och handlingen), om jag har ny låda eller inte. Planen var ju att dekorera den innan jag satte upp den, då den bara är en vit tråkig låda. Nå, jag får väl ta in den och tina upp den igen innan jag dekorerar den.