Allmänt

Sköna maj välkommen

Valborgshelgen blev nästan bara som en vanlig helg i år, då valborgsmässoafton var på lördag och 1:a maj på söndag. Ja, ja. Det blir väl bättre nästa år? Så man hinner känna av lite ledighet – det hann jag inte nu. 😉

Lördag hade jag bestämt mig för att äta hemgrillat till middag. Är det Valborg så ska det grillas. Punkt slut. Vädret var hyfsat, men jag iddes inte dra ut kolgrillen för att grilla åt bara mig själv. Det blev elgrillat inne på spisen istället. Jag hade förstås kunnat ställa elgrillen på altanen, men det blåste så kallt… 🙄 Nå, jag har grillrester till middag idag, så det gick bra att grilla inomhus också.

På söndag åkte jag till K, för att träffa syrrans juniorer – alla tre, faktiskt! 🙂 Där blev det sen lunch/ tidig middag (a k a ”luddag”) och nybakta kanelbullar! Det var så trevligt att hinna träffa dem allihop, då A åker hem under veckan, även om K blir kvar ett tag till och H bor i L – inte alltför långt bort . Jag åker faktiskt förbi hans bostadsområde när jag far till B, då jag numera hittat den (om?)vägen att köra till henne (för att slippa åka genom centrala staden).

En god nyhet: jag har hittat farthållaren i bilen! 😆 När jag hade tid att läsa instruktionsboken ordentligt, och det dessutom var ljust så jag såg de olika reglagen ordentligt – då gick det! Nu kan jag koppla på autopiloten när jag ska åka någonstans. Återstår bara att lista ut hur GPS:en fungerar – men det tar jag på nästa sväng. 😆