Allmänt

Premiär

Jag har premiärsovit på altansoffan! Visserligen bara typ en kvart, men det var underbart! 🙂 Ändå har jag inte ens fått upp myggnätet än, men det var tidigt på kvällen – myggorna hade inte kommit fram ordentligt än.

Idag tar A min bil till märkesverkstaden i L, där vaddetnuvar ska bytas ut. En grej som får motorlampan att lysa konstant, och säkert kostar multum att byta. Hupp! 🙁 Ja, ja, jag har inga semesterplaner ändå, och det är billigt att semestra hemma. 🙄

Någon sväng till L kommer det att bli, då B och famlijen inte kommer att vara så jätterörliga under sommaren (tror jag). De har i all hast fått ändra och stuva om sina sommarplaner, då A skadat benet rejält. Det blir bandage, stödskena och kryckor under låååång tid framöver för honom. Som tur är, är han ung och vältränad, men det kommer att bli lång rehabilitering. 🙁

Jag handlade igår, rusade genom affären med handelslistan i handväskan, högg lite av varje och så hem – och där upptäckte jag att jag glömt det mesta som stod på listan… 😳 Så går det när jag inte tar upp och kollar på listan under färden genom affären, utan tror att jag kommer ihåg allt ändå. Tja, jag får väl fara en sväng till, men inte idag. Affären har ju öppet alla dagar.

Värmen håller i sig, men det gör den väl över hela landet? Jag ser med fasa på väderrapporterna, som visar lika varmt åtminstone t o m måndag. Nätterna är väldigt jobbiga, men jag lyckas sova en snutt då och då, även om det inte blir hela nätter. Katterna lider också i värmen, igår låg de helt utslagna på altanen när kvällssvalkan drog in. (Bara 25 grader istället för 30!)

4 kommentarer på “Premiär”

  1. Här har det sjunkit till mer mänsklig temperatur nu. En åskskur som laddade ur och sedan gick värmen ner. Så skönt. Tack vare vår luftvärmepump har vi kunnat sova i värmen. När inte hundarna har väckt oss.

    1. Här blåser det lite grann, åtminstone under dagen och tidig kväll. Men när vinden avtar under kvällen kommer myggarmén…

      Jag har bekanta med luftvärmepump, och det är väldigt trevligt att hälsa på dem såna här dagar! 😉 Vilket år som helst kanske jag själv skaffar en?

  2. Kör bergvärme själv och där får man ingen kyla gratis som med luftvärmepump. Bra då ha en källare på 20° lägga sig i som nu ikväll Premiärkväll alltså efter nån dag för mycket i sovrummet 3 våningar upp.

    1. Jag skulle gärna sova i källaren, om det inte var för alla spindlarna som bor där… *paniskt rädd spindlar*

Kommentarer är stängda.