Allmänt

Snabbare

Jag ska försöka vara snabbare med mitt inlägg idag.

Igår hamnade jag i en massa annat (uppdateringar av datorn, m m) som stängde ner min blogg gång efter gång, så jag upptäckte plötsligt att jag glömt publicera inlägget jag lyckats knåpa ihop! Nå, det är inga världsomvälvande saker jag skriver om, och framför allt är det inte bråttom, men ändå. Jag brukar försöka se till att göra inläggen färdiga innan jag hamnar i annat. Lite morgongympa för både fingrar och hjärna.

Jag gnager mig igenom en driva av jobbuppgifter den här veckan. Dels är det mycket som behöver justeras till efter sommaren, dels är två kollegor frånvarande, så jag gör deras ärenden också. Det tar tid, och min ände av korridoren fylls av svavelosande svordomar emellanåt, men nu är jag färdig med mina egna grejer – om inget nytt dyker upp. Jag kan kasta mig över kollegornas ärenden idag.

Min plan var – innan arbetsveckan drog igång – att försöka hinna ner till K för att hälsa på K någon kväll under veckan. Ha ha ha. Det är bara att glömma. Med lite tur hinner jag träffa henne under helgen, för mina juniorer fyller år under veckan och behöver gratuleras – men de behöver kanske inte något besök. Jag får se hur jag gör.

Tvätten går bra, tackar som frågar. Jag har ”bara” en ordinarie mask kvar att köra, men den torkar jag nog inte utomhus utan kör den i tumlaren. Vädret har blivit opålitligt, med regnskurar som dyker upp när man minst anar dem, förutom att luftfuktigheten är hög så tvätten torkar långsamt. Sedan har jag några ”övriga” tvättar (typ vinterjackor, m m) som det inte är så bråttom med. (OK, jag kanske skulle tagit hand om dem så fort vintersäsongen var över, men nu blev det inte så.)

Min samling av post-it-lappar bara växer och växer, men veckan är inte slut än! Nu är de flesta tillbaka efter semestern också, så det går att få tag i rätt personer när man har frågor.