Allmänt

Fredag

Oj, det är Äntligen Fredag idag?!? Jag har knappt hunnit till onsdag än, känns det som. Det har varit full rulle hela veckan, med två frånvarande kollegor, vilket gjort att jag fått sitta kvar länge efter arbetstidens slut. Nå, då får jag plustid på flexen. Inget ont som inte har något gott med sig. 😉

Min samling av post-it-lappar har vuxit under veckan, men idag måste jag få undan dem. De får inte ligga kvar och ”mogna” till nästa vecka. Det är bara att kavla upp ärmarna! *tittar på min kortärmade klänning* Ja, ni förstår hur jag menar. 😉

Dagens väder är mer åt det gråa hållet, men inget regn – än så länge. Det var inte så kvavt utomhus i morse, men värmen och fukten dröjer sig kvar inomhus. Jag försöker vädra när jag är hemma, men det är ändå ett par grader varmare inne än ute. Snart vänder det, hoppas jag.

Den här veckan har jag använt min saffransgula klänning (den färgen finns inte i år), som jag köpte förra sommaren. Jag har sökt den i flera veckor – och gissa vad som låg längst ner i tvättdrivan bredvid sängen…? 😳 Ibland gör jag oanade fynd; det är inte den första klänningen jag återupptäckt i tvätten. Jag ska nog inte köpa fler klänningar nu, inte innan jag rensat bort några av de gamla. 🙄

Det hjälpte inte att göra matsedel, den sprack innan veckan ens börjat. Nu blir det nog lax idag och under helgen, ev även på måndag – beroende på var (och vad) jag äter under helgen. Vad som är värt att nämna, är att jag fått tag i en liten burk hela surströmmingar* – inte filéer! 🙂 Tyvärr hinner jag inte äta dem den här helgen, utan väntar till nästa. Tunnbröd, färskpotatis och lök är inhandlat sedan tidigare, så det är lätt fixat när jag väl kommer till skott.


*) Jag har säkert nämnt det förut, men jag tycker filéer är barnmat. Jag vill rensa mina strömmingar själv. Smaken kan jag inte yttra mig om, då jag inte smakat filéer. Det är en del av charmen, att rensa fiskarna på tallriken, och lägga renset i en skål bredvid. Förutom rommen, som är det godaste! 🙂

2 kommentarer på “Fredag”

Kommentarer är stängda.