Allmänt

Online eller offline

Alltså, jag sliter mitt hår i förtvivlan över dessa möten som ploppar in i min kalender varje dag.

I morse (redan kl 8 – dödsstraff på det) var mötet bokat som ett onlinemöte. Nähä då, det skulle vara på plats?!? Så kollade jag (för säkerhets skull) på ett möte med ett företag som är inbokat efter lunch, och det verkar ska vara på plats – i företagets lokaler i Stockholm??? Jag mailade personen som skickat ut mötesinbjudan och meddelade att h*n glömt skicka med möteslänken i mailet.

Det var tur jag köpte färdiggrillad karré när jag handlade. Det är sååå bekvämt att bara slänga in lite uppskivat kött i micron när middagen ska fixas. En burk potsallad på bordet, och middagen är klar. 😉 Jag har verkligen slappnat av i mina matlagningsrutiner under sommaren! När karrén är slut, ska jag försöka ta itu med laxsidan jag köpt tidigare. Den är hyfsad lättlagad; bara att slänga i långpanna och skjutsa in i ugnen.

Det var ganska kallt i morse, bara 6 grader, men det hindrade mig inte från att lämna altandörren på glänt (jag lämnar den ”en kattbredd” öppen) när Siri gick ut och Sigge kom in, efter att min väckare fått liv i mig. Så länge det är plusgrader går det bra, jag gillar att vädra ordentligt* (och samtidigt slippa springa och släppa ut/ in katterna när de känner för det).

Planen när jag lade mig igår var att slänga i en tvätt direkt på morgonen för att kunna hänga den ute under lunchen (torkväder idag). Det glömde jag förstås, och ändå hoppade jag över ett par morgonrutiner för att hinna göra det. Istället åkte jag oroväckande tidigt till jobbet, och fann mig själv på parkeringen, undrande varför jag redan var på plats? 😳 OK, det kanske inte var så jättetidigt, men betydligt tidigare än jag brukar vara på jobbet.

UPDATE
En liten uppdatering åt mig själv, så jag inte glömmer skriva in det i kalendern (igen… 🙄 ) : gräset var klippt när jag kom hem på lunch.


*) Ofta ställer jag altandörren på vid gavel, det beror lite på vilket väder det är och från vilket håll det blåser. Nordliga vindar blåser in min cigarettrök genom dörren, så då lämnar jag den bara en kattbredd öppen även när jag är ute. (Jag stänger och låser förstås, när jag åker hemifrån eller går ner i tvättstugan.)