Allmänt, Katter

Långa jobbdagar

Det blir långa jobbdagar för mig den här veckan, men det går bra. Jag har ju inget socialt liv att upprätthålla 🙄 utan kan lugnt sitta kvar på jobbet tills jag är klar. Enda problemet är att jag är så himla trött och slut i huvudet när jag kommer hem, att jag inte ids laga middag. Det går att leva på smörgås, men jag skulle verkligen behöva laga lite mat emellanåt också. Nå, det är ett (delvis) självförvållat problem, det går snart över. *rycker på axlarna*

Katterna förgyller mina kvällar framför TV:n. 🙂 Vi hade lite godisutdelning igår, då t o m Siri kom och var kelen (för att få godbitar). Hon brukar annars hålla sig på sin kant, och inte alls vilja bli vidrörd. Hon är gärna med Sigge och mig, men utom räckhåll – precis som förra Siri! Ja, ja. De är olika. Mina små luddskallar. *puss*

Vi hade husmöte igår, alla avdelningar samlades för att fika och få info från högsta chefen. Lite presentationer av ”nytt” folk (en del har jobbat här länge, men det var länge sedan vi hade möte), lite smått & gott om det kommande halvåret, ekonomi/ budgetsnack, m m. Det är bra att alla får samma information samtidigt, annars kan fakta börja förvrängas efter vägen innan det nått ut till alla.

I morse upptäckte jag det KATASTROFALA misstaget jag gjorde igår: jag glömde ladda kaffebryggaren igår kväll!!! 😯 Det går åt värdefulla minuter på morgonen för att göra den klar, speciellt när jag snoozat lite fler gånger än planerat… 😳 Nå, jag fick mig kaffe, men jag behöver fylla på mer redan på morgonen. Annars har jag låtit bli morgonkaffet på jobbet, då det inte är särskilt gott – men det är ju kaffe, och därmed bättre än inget. (Och om jag har tur finns det kanske kvar någon kaka från igår? 😉 )