Allmänt, Foto

En ljus helg


Gissa vad jag ska göra efter jobbet idag? 😉 En ändring från tidigare år, är att jag ska banne mig märka ljuslyktorna med namnetiketter, så slipper folk undra vem som satt vilket ljus på vilken grav. (Ja, det finns de som undrar över det, hur osannolikt det än kan verka.) 🙄

Vädret är som väntat, d v s grått, halvregnigt och blåsigt. Katterna gick ut, gjorde snabbt det som behövde göras, och skyndade sig in igen. Jag ville också göra så, men resterna av gårdagens smörgåstårtor hägrade för min inre syn. Det var på håret att vi blev utan, jag och mitt gäng, då tydligen många försett sig med smörgåstårta till frukostfikat… 🙄 Nå, de skulle ju ätas upp, och det fanns ju kvar små bitar åt oss. Jag hade inte ensamrätt på smörgåstårtorna. 😳

Planerna för helgen består mest av nyttiga, men ack så nödvändiga, sysslor. 🙄 Fylla, köra och tömma diskmask. Handdiska gjutjärnsgrytor. Bära ner tvätt i källaren och börja tvätta. Bära upp ren och torr tvätt från källaren och börja vika. Dammsuga. Skura. Rensa. Fylla på mer skrot återvinning i bilen. Jag får nog dagarna att gå. *rycker på axlarna*