Allmänt, Foto, Katter

Överraskad

Siri blev rakad hos veterinären idag. Bilden är en ”efter”-bild: vet tog bara själva tovorna, ingen helkroppsrakning. Men det var inte det som överraskade mig; rakningen gjordes utan någon som helst dos med lugnande medel!

Jag minns förra Siri, där var det en kamp på liv och död för att ens få in henne i transportburen. Nya Siri bara försökte ta sig loss lite grann, utan klor och tänder inblandade, och sedan var hon hur snäll som helst?!?! 😯 Jag lät även chippa henne, då hon (mycket riktigt) visade sig vara ochippad sedan tidigare.

Siri har inte fått gå ut i morse, och hon ville verkligen inte gå ut när vi kom hem. Däremot var hon utsvulten – ingen mat sedan igår (hon fick vara fastande då jag trott hon skulle få lugnande)! Efter maten putsade hon sig i minst en timme, sedan for jag till jobbet så jag vet inte om hon ännu håller på. 😉 Sigge har varit ut i morse, men bara en snabb sväng. Det var 10-12 minusgrader och tjock frost överallt. Inget väder för en katt! 😯

Dagens middag är inte helt bestämd ännu. Visst har jag hemma det jag tänkt laga, men jag vet inte om jag vill… 🙄 En god nyhet har jag i alla fall lyckats med idag: jag har tömt och fyllt och kört diskmasken! Vilken tur att jag är en jäkel på att få in mycket disk i masken – det blev bara lite handdisk kvar, typ gjutjärnsstekpanna och träskärbräda. Få se hur länge det tar innan jag tömmer masken den här gången? En vecka? Två? Tre? 😳