Allmänt, Foto

Avslappnad

Idag råder en avslappnad stämning på jobbet, bland oss få som är på plats. Många tar komp, semester eller flexar idag, då vi har kort dag. Själv jobbar jag alla mellandagar, som det ser ut nu. Om det behövs kan jag ta ledigt med kort varsel, men jag har inga planer för ledighet – än så länge. Vi får väl se.

Jag är så nöjd; jobbet med webbsidan går stadigt framåt, och under mellandagarna ska jag och M sätta oss med hennes sidor. Sedan börjar det vara klart – tror jag. Igår satt jag och rensade, slog ihop och piffade till en del sidor som andra ansåg var färdiga. Jag var inte helt nöjd, men med lite justeringar blir det bra. Visserligen har vi ett stoppdatum, men det går ju att ändra på sidorna när som helst. Även efter att publiceringen är gjord.

Vi blev bjudna på chokladgodis i morse, vi som är på plats! Jag passade på att ta två, så jag ska vara glad och nöjd hela dagen. 😉 Igår bjöd samma person mig på en macka, hembakt, på mitt kontor! Det är sannerligen en gåvohögtid! 😯 Jag är inte riktigt färdig med julklappsinköpen än, men planerar att göra ett sista ryck när jag slutar jobba. Det tänker väl ”alla andra” också, det brukar vara knökfullt i affärerna en sådan här dag, men det är lite av charmen med julen.

På tal om jul: ifall ni inte visste det, så låter jultomten sina renar pausa och beta bakom mitt jobb. 😉

*skrattar* Jag hade datorglasen på mig när jag först såg den, så jag trodde det var en stor hund! När jag bytt till mina vanliga glasögon såg jag att det faktiskt var en ren. Håhå jaja, så det kan bli! 😆

Jag passar på att önska mina läsare en God Jul, då jag säkert inte kommer att skriva något under julen. Visserligen är den kort, så ni får väl en uppdatering på tisdag. 😉

PS Dagens låt är ”Mer jul”, och den får snurra i min skalle hela dagen, om den vill. 😉