Allmänt

På plats

Nå nu är jag tillbaka på jobbet igen, åter från ryggskottseländet. 🙂 Det höll inte i sig så länge den här gången, tack och lov, så jag hinner göra det jag tänkt göra de här sista skälvande dagarna innan årsskiftet.

Annars då? Jag lever på julrester (skinkan är äntligen slut), katterna myser inomhus, förutom när de blir utestängda (som Sigge i morse, han gick på långprommis innan jag for till jobbet, så han får komma in när jag far hem på lunch) – det händer inte så mycket.

Vi turas om att vara sjuka här på jobbet. Nu är A och A sjuka och kommer förhoppningsvis tillbaka nästa vecka. 🙄 Jag tröstade Å med att mitt ryggskott åtminstone inte smittar, och nu är det ju över, men hon hade också skottat snö – få se vad hon drabbas av? 😉

Det hade kommit ett par centimeter nysnö på bron, men jag låtsades inte se den – tänkte inte börja skotta även denna morgon – utan får ta itu med den på fredag efter jobbet. Då har jag ju hela helgen på mig, ifall jag skulle få ryggskott igen.

Till min stora glädje såg jag att jag och B är två själar med samma tanke: hon har precis börjat se TV-serien ”Yellowstone”, som jag planerat att klämma in under nyårshelgen! Perfekt för bingewatching; jag, TV:n, katterna och något gott att mumsa på! Nu har jag inte kollat hur många säsonger det är, men jag ser så mycket jag hinner. Det kommer ju fler kvällar och helger ifall jag inte hinner se allt. 😉

Jag ska kolla om M är på plats idag. Hon och jag skulle ju gå igenom ”hennes” sidor till nya webben igår, för att kolla vad som behöver göras med dem. Stackaren, hon är ovan och har fått det projektet slängt i knät, så vi ska hjälpas åt. Jag har redan ruskat om E, som trodde hon var färdig med sina sidor, men jag har rensat och städat till även där.