Allmänt

Sista jobbdagen

Nu är det sista jobbdagen för i år! Det firar vi med att vi får sluta lite tidigare (att kalla det ”halv dag” är att ta i lite för mycket, då vi måste jobba till 13:00) och jag drar till med lite extra ledighet genom att ta låååång morgon hemma. Jag försov mig inte, hade bara annat att göra. Fastnade i ”ska-bara-träsket”, men hemma den här gången. Annars brukar det träsket breda ut sig på kontoret. 😉

Vi är bara två idag igen, men det är så grymt lugnt just under mellandagarna. Folk är tydligen lediga och har inte tid att höra av sig till oss. Skönt, då hinner jag göra lite nödvändigheter inför det nya året – typ skriva ut pärmetiketter, flytta bort pärmarna för 2022 och göra nya för 2023, rensa på skrivbordet, etc. Nytt år, nya tag! 😆

Men jag kommer väl att fastna i webben idag igen… Jag satt med näsan mot skärmen igår (igen) och rättade till de ”fel” som andra redaktörer gjort. Alla har inte tagit till sig de utbildningar och genomgångar vi har haft, utan kör learning-by-doing-sidor, med väldigt varierande resultat. För att inte tala om alla stavfel! Jag korrläser och rättar lite varstans, medan jag gnisslar tänder. Det. Ska. Vara. Rätt. Från. Början!

Ja, ja. Snart får jag gå hem och börja skotta snö. Det snöar för fullt idag, började redan igår och verkar ska fortsätta till imorgon. Med lite tur är det så mulet och snöigt under nyårsnatten, att ingen i närheten ids skjuta några raketer. Jag vet inte hur mina katter reagerar på raketer, så det blir spännande på nyårsafton. Froppisen brydde sig inte, men jag höll henne inomhus ändå. (Hon hörde så dåligt de sista åren.)

Jag passar väl på att önska mina läsare ett Gott Nytt År, så ses vi nästa år igen! 🙂

4 kommentarer på “Sista jobbdagen”

  1. Jag körde med sista jobbdagen 20 maj 2022 själv.. detta efter sagt upp mig månaden innan. Så nu blir det leva på räntorna nått/några år innan nån pension och blev ju inte bättre utav att de flyttade fram pensionsåldern 1 år till 66 nu.

    1. Jag kommer att hinna bli dement innan jag kommer till pensionen om de flyttar pensionsåldern mer… 😉

Kommentarer är stängda.