Allmänt

Nytt år, nya bekymmer

Nä, så illa är det faktiskt inte. Jag åkte på en rejäl förkylning som däckade mig några dagar, men nu är jag OK igen. Hostan sitter kvar, men det var inte covid (jag har testat).

Dagens planer är att fara och handla. Det är fantastiskt hur länge jag kan töja på resterna och komponera ihop nya måltider/ maträtter av det som finns hemma. 😉 Men idag är det dags att fylla på förråden.

Jag kunde (av någon anledning – uppdatering?) inte komma åt bloggen på datorn, utan knappar ihop det här inlägget på mobilen. Det tar tid och tålamod, så jag håller det kort. Jag har inte försvunnit, jag återkommer med mitt vanliga dravel när jag har ett ordentligt tangentbord igen.

3 kommentarer på “Nytt år, nya bekymmer”

  1. Blev lite fnatt på första kommentaren men här kommer
    den tillrättalagd.
    Jag ska också töja på resterna och orsaken är att jag är
    insnöad. Önskar mig 20+ och ösregn…

    1. Det blir bättre, nu går vi ju mot ljusare tider! Solen har börjat visa sig igen (för oss som har polarnatt), om det inte är mulet/ snöfall, förstås.

Kommentarer är stängda.