Allmänt

Ålderstecken?

Jag vet inte om det är ett ålderstecken, men jag har börjat vakna före väckaren? I morse var det 2 minuter innan den satte igång, så jag stängde helt enkelt av larmet. Nu behöver den inte ringa förrän på tisdag! Så skönt med några extra lediga dagar, det behövs.

Jag sköt förstås upp handlandet igår igen, men jag var åtminstone och tankade bilen – och köpte två godisfyllda kaniner till ett par gossar jag antagligen kommer att träffa under påsken. 😉 Planen var att åka hem och äta, ta värktabletter och vila en stund, innan jag for till affären. Självklart somnade jag och vaknade så sent att jag inte iddes fara och handla. OK, affären var fortfarande öppen, men jag kände att jag inte börjar storhandla vid den tiden. Jag får bita i det sura äpplet och handla efter jobbet idag istället. Vi slutar ju tidigare, så det blir inte alltför sent.

Egentligen borde jag kolla med A om han snackat ihop sig med B, så jag vet vad vi ska äta/ vad jag kan ta med. (Han hade för övrigt skottat vid mina soptunnor och postlådan när jag kom hem igår, så nu kan jag ta ut soporna utan att fälla mig. 🙂 ) Jag har lite vaga planer om vad jag kan ta med för mat, antingen att laga på plats eller bara att värma, men det beror på vad han och B kommer fram till.

Det var ca -8 grader i morse, men solen är redan framme och värmer upp där den kommer åt. Katterna låg och snarkade i varsin soffa när jag for till jobbet. Ingen som hade bråttom ut i morse, däremot var det kattslagsmål på altanen igår – och Sigge kom inte hem förrän framåt småtimmarna. Hmmm. Jag har ju sagt att han inte ska bråka med grannarna, men de får skylla sig själva som kommer för nära hans hem. 😆

UPDATE
Påskgodiset flödar på kontoret: ”påskharen” (chefen) hade delat ut godispåsar på tangentborden när vi kom i morse, och så kom chefens chef och delade ut skumkaniner också! Tyvärr glömde jag att vara ”hemlig hare” i år, att upprepa succén då jag för några år sedan överraskade alla med Kinderägg (placerade ut dem kvällen innan skärtorsdagen). Det tog inte lång tid för de andra att lista ut att det var jag, då jag absolut inte kunde spela oskyldig och överraskad. Måste öva på mitt icke-existerande pokerface till nästa gång. 😉

2 kommentarer på “Ålderstecken?”

  1. Att man skulle bli morgonpigg för att mam blir äldre är bara skitsnack. Såvida du inte är det från början. Mamma kunde sova till elva, ocjh själv upplever jag som det bästa med pensionen är att få sova på morgonen.

  2. Ja, det måste vara annat som fick igång mig så tidigt på morgonen. Jag älskar att såsa omkring på morgonen – efter en lång sovmorgon – och inte göra något vettigt före lunch.

Kommentarer är stängda.