Allmänt

Svettigt

Det blev en varm helg – inomhus, i alla fall. 😉 Den som installerat min nya värmeväxlare i källaren, hade snällt ställt in att inomhustempen skulle vara 20 grader. Det funkar inte så hos mig, då ett par tre 🙄 element har tappat sina termostatvred och ständigt står på full fräs. Jag har fått treva mig fram i den nya mackapären och försöka hitta var jag ska ställa in temperaturen, men har nu försökt ställa in den på 17 grader. Det var lite svalare i morse (rumstermometern visade 20 grader, mot 24 under helgen) så jag tror jag hittat rätt. Däremot hittar jag inte den ”kran” som ökar värmen på varmvattnet, då jag tycker det blivit för kallt. 🙄 Aldrig är jag nöjd, eller hur? 😉

Annars har helgen varit lugn och fridfull. Lördag var vi och övningskörde, F och jag. Vi fikade hos henne när vi var klara. Sedan for jag och handlade – och sedan har jag inte gjort mycket mer under helgen. Solen har visat sig emellanåt (kalla nätter och inte så varma dagar) men jag har i alla fall suttit vissa stunder på altanen med en bok i öronen. Jag har börjat lyssna på Michael Connellys senaste bok i raden av Harry Bosch-deckare; ”Ökenstjärna”. Hur bra som helst! Jag har t o m legat på soffan och lyssnat – utan att somna! (Använde ”sleep”-funktionen för säkerhets skull, men den behövdes inte.)

Idag ska vi ha arbetsplatsträff. Jag har skrivit ner ett par saker jag tänkt ta upp när vi alla är samlade, men det är inte så viktigt som det låter. Det är bara att jag skrivit upp frågor när jag kommit på dem – för annars sitter jag där under träffen och funderar vad det var jag skulle fråga om, men har glömt bort?

En kollega kom förbi till mitt kontor och tyckte jag hade kallt. I fredags ställde jag upp vädringsluckan och den har fått stå öppen hela helgen. Tyvärr lever benjaminfikusen fortfarande – den har inte frusit ihjäl – men jag gör mitt bästa för att ta kål på den. A (som jag har ”ärvt” den av) kommer förbi och vattnar den då och då, så den kommer att fortsätta växa tills hon går på semester… He he. Har den inte dött förr, så kommer den att göra det då.

UPDATE
Jahaja. Så var förmiddagen borta – swoff så var den förbi – och jag kom faktiskt ihåg att ta upp mina ämnen under träffen. Det dök även upp andra intressanta saker att diskutera, så tiden tog slut snabbare än önskat. Ja, ja. Bara en månad till nästa träff – och då ska vi ha planeringsdag, på okänd ort! 🙂 Nu har jag ett protokoll diverse anteckningar från mötet att renskriva. *host host harkel* Det blir inte så mycket skrivet när jag själv håller låda, så jag måste göra det idag – innan jag glömmer. (Det är som i Svenska Akademien – jag är Ständig Sekreterare.)

2 kommentarer på “Svettigt”

  1. Connelly är en av mina favoritförfattare. Gillar också att huvudpersonen faktiskt åldras och inte fortsätter vara i samma ålder hela tiden.

    1. Ja, det är faktiskt en stor behållning med hela bokserien. Harry må dessutom vara en ensamvarg, men han får resultat. Varje gång! 😉

Kommentarer är stängda.