Allmänt

Svalt

Vädret är fortsatt svalt, ca 15 grader, och regnigt. Inte hela tiden, men skurar då och då. Perfekt jobbväder! 😉 Siri var nog ute på en runda igår under den värsta regnskuren, för när jag gick ut och rökte satt hon sjöblöt på altanen och putsade sig torr. Hon såg verkligen ut som en dränkt katt! 😆

Idag har jag med mig mitt stöd i tillvaron, a k a kryckan. Jag har haft så himla ont i knäna, speciellt det vänstra, tidigare under veckan, så jag ska prova om det känns bättre med kryckan. Det är inte kul när knäna värker så jag inte ens kan ligga ner eller sova. Problemet med kryckan är att det blir knöligare att t ex hämta grejer med bara en hand att använda, men det går att lösa på ett eller annat sätt. Jag får gå två rundor när det behövs. *rycker på axlarna*

Igår passade jag på att se säsongens sista avsnitt av Midsomer, men snart dyker Vera upp igen. Jag gillar engelska deckarserier, speciellt på sommaren. Perfekta att slötitta på, speciellt Midsomer som har de mest fantasifulla mord inbakade i avsnitten! 😉 (Jag gillar att läsa engelska deckare också, för även om Peter Robinson bodde i Kanada så var han engelsman från början.)

Den här veckan följer jag fortfarande matsedeln; det blev ungskarré med ris och sås igår, precis som planerat. Nu har jag restburkar så jag slipper laga middag ett par dagar framöver! 🙂 Någon dag måste jag fara och handla, men det är inte så bråttom. Jag har ju kaffe, cigg och kattmat hemma. 😆