Allmänt, Dagens outfit

Gråare

Igår blev det riktigt soligt framåt dagen, men idag verkar det förbli grått hela dagen. Vi får väl se. Just nu – på morgonen – är det små glimtar av blått mellan molnmassorna. Inget regn – än. Det var ca 11 grader i morse, men ändå kändes det inte så kallt. Det var väl för att det är sydliga vindar, mycket varmare än när det blåser norrifrån. Inte för att det blåser mycket, men man känner ändå en markant skillnad.

Jag fick kattmat levererad igår! Eftersom A och C blev kvar i L till igår, så bad jag att de skulle åka till shoppingområdet S och köpa kattmat, innan de kom hem igen. Sagt och gjort, A kom förbi med två stora lådor. Nu ska väl mina bortskämda små odjur klara sig ett tag. 😉

Jag har precis börjat lyssna på ”Pansar av hud” av L M Schön. Än har jag knappt hunnit in i handlingen, så jag ger inget utlåtande. Inte nu för att jag brukar recensera böcker jag lyssnar på, men ifall ni också undrar vad för sorts författare och bok det är. Jag har aldrig hört talas om hen tidigare och hade nog hoppat över boken om jag inte fått tipset. Bäst att förtydliga: den är svensk och jag föredrar engelska miljöer/ författare. Det blir spännande att se om jag fastnar! 🙂

Idag ska jag harkla upp mig och läsa in nya meddelanden till växelns telefonsvarare. Jag hade ju en massa mer eller mindre svamliga förslag igår, men kommer nog att hålla mig på rätt spår. Förhoppningsvis. 😉 Man kan aldrig vara helt säker, och det är ingen annan än jag som vet hur man ändrar dem om det blir fel – avsiktligt eller oavsiktligt… 😈

Gårdagens middag blev enligt matsedeln, d v s en nr 4 med kyckling. 😉 Då nu thaimaten är slut, har jag hamburgare till middag idag, som jag kan steka och äta innan jag far och handlar. Det minskar markant risken för impulsköp av alla godsaker jag ser, just sayin’. Min handelslista är lång, alldeles för lång, egentligen. Jag funderade på att eventuellt slinka in på affären under lunchen och snabbshoppa utrymmeskrävande varor, då jag behöver köpa flera sorters hårdbröd och flingor. Sådant tar mycket plats i kassarna, även om det är lätta varor. Att göra undan inköp av dem redan under lunchen skulle minska lasset jag måste bära hem senare. 🙄

UPDATE
Vädret var fortfarande lika grått under lunchen, men regnet håller sig borta. Ja, ja, alltid något att vara glad över. På tal om grått, så känner jag mig väldigt grå nu. En sliten tant som behöver något uppiggande. Det märks verkligen inte på min klädsel, den visar istället att jag absolut måste ta itu med tvätten…

Nedifrån och upp: blå joggingskor, röd- och svartrandiga strumpor, vinröda leggings med vita blommor, en svart- och vitmönstrad kjol (någon sorts rutor), röd- och vitmönstrad paisleymönstrad blus, och som avrundning en grön/svart tigerrandig kamouflagekofta i fleece. Jepp, alla mönster och färger jag kunde hitta. 😆 Antingen är jag helt ute eller också ligger jag flera år före modesvängningarna! 😆