Allmänt

Mästare

Jag är en mästare på att skjuta upp saker, men idag måste borde jag verkligen handla! Det går säkert att fixa ihop någon maträtt av varor jag har hemma, men inte något som passar att skriva in i veckans meny. 😉 Pasta med ketchup & ost är väl inget kulinariskt mästerverk, men det mättar – om jag inte far och handlar. Jag får se hur dagen utvecklar sig. Planen från igår, att handla skrymmande men lätta varor på lunchen, var inte helt fel. Hmmm. Jag kanske slår till med den idén idag istället?

Eftersom hösten närmar sig med stormsteg har jag börjat fundera på att beställa lite nya kläder. Förstås. 🙄 Jag behöver verkligen inget nytt, om jag inte gör en gigantisk utrensning först. Samtidigt har jag en hel del som sett sina bästa dagar, för att inte tala om hur otroligt less jag är att se en del plagg. Jag bryr mig inte om vad som är modernt eller inne eller årets modell, men känner att en liten uppfräschning av garderoben skulle vara på sin plats. En del plagg är så gamla att de blivit moderna igen – andra eller t o m tredje varvet. 😳

Somliga saker behöver ersättas, t ex underkläder och leggings, som jag slänger allt eftersom de nöts ut/ går sönder. Behåar med byglar som går av är inte kul, speciellt inte när de går av redan första dagen (vilket jag råkade ut för en gång). En del leggings är väldigt trånga nedanför knäna – mina ben är feta hela vägen – så när jag ska dra/ slita på mig dem kan antingen sömmen gå upp eller (med lite för långa naglar) fingrarna gå igenom tyget. Oftast är det bara sådana ”förbrukningsvaror” jag beställer men jag är så sugen att köpa lite annat också den här gången. OM jag beställer något, har inte bestämt mig än. 🙄