Allmänt

Snabb

Idag var jag snabb, gjorde matsedeln direkt på morgonen. Det beror på att jag under helgen undvikit allt vad matlagning heter. Det går bra att leva på smörgås eller cornflakes… 😉 Så nu har jag helgens planer kvar i kylen, behöver bara stödhandla lite under veckan. Fredag ska jag vara ledig och åka till L, så de får fixa vad-det-nu-var i min bil (gratis!) och planerar då att äta middag där. Förmodligen via Foodora hos B, men jag måste kolla med dem först så att de är hemma på kvällen. Annars kan jag äta själv någonstans, det finns gott om matställen där.

Helgen har varit kall, och det fortsätter under veckan. Ingen nederbörd är i sikte – men man kan aldrig vara säker. Min bil har fått stå ute hela helgen, med sladden ipluggad, så det var bara att slå igång värmaren med appen i morse. Tyvärr hann den inte tina upp ordentligt, rutorna var fortfarande frostiga, men jag ska köra in bilen i garaget ikväll. Det är så skönt att slippa skrapa rutor när jag inte behöver.

Det är visst halloween till helgen? Eller? Egentligen är rätt datum den sista oktober men det ska vara halloweendisco för skolbarnen på fredag eller lördag, så jag borde kanske ladda upp med lite godis åt eventuella ”spöken” som kommer förbi. 😉 Det är också dags att ställa om klockan, så jag får bli lagom förvirrad; framåt eller bakåt? Och vilka klockor har jag ställt om? En klar fördel är att vänta med klockomställningen till söndag morgon, och så kolla på mobilen. Den byter klockslag av sig själv, precis som klockan i bilen.

UPDATE
Måndagar är alltid värst. Som om det inte räcker med att det är måndag, så har jag dessutom gjort en dundertabbe i morse – hur hann jag det före kaffet? – som ställde till det ordentligt för mig. Som tur är har jag hjälp från kunniga kollegor som kan ställa allt till rätta igen. 🙂 Jag ska hämta mig kaffe och låta bli att röra något innan jag druckit det…