Allmänt

Onda knän

Ajajaj, det märks att jag var och handlade igår. Jag har knappt sovit inatt p g a ont i knäna. 🙁 Egentligen skulle jag bara ha kattmat, en enda liten låda, men så råkade jag köpa diverse annat som stod på listan också. Hips vips hade jag en skittung kasse att släpa in från bilen. Jag gjorde inte som vanligt, d v s köpte en ny kasse i affären, utan jag hade med mig en STOR påse som jag fraktat returpapper i. Den blev jättetung när jag lastade alla varor i den. Nå, jag ska inte gnälla, nu har jag handlat och slipper göra om det den här veckan.

Jag höll mig (oväntat) vaken tills ”Outlander” började igår, såg till första reklampausen och vaknade till den sista… Det blir till att se avsnitten på Playtjänsten ikväll, helst innan jag somnar. 😉 I vanliga fall brukar jag somna tidigt på kvällen och vakna lagom tills avsnitten börjar, men det var väl handlingsturen som fick fart på mig igår. Eller, rättare sagt, som fick fart på värken i knäna. Nå, nog om detta.

Idag ska jag byta avdelning under förmiddagen! 🙂 Det blir trevligt, jag gillar att kunna bryta det vanliga mönstret någon gång emellanåt – göra andra saker, se andra människor. För att göra ett gott intryck 😉 försökte jag putsa upp glasögonen med den lilla putstrasan i fodralet, men den är i stort behov av tvätt (för att inte tala om att glasögonen är det). Jag lyckades bara smeta ut all smuts över glasen så det blev ännu värre. Ja, ja. Jag ser nog det jag behöver. 😆

UPDATE
Inte nog med att jag tycker det är roligt att rycka in på den andra avdelningen, de skämmer bort mig med godsaker också! 😆 Idag fick jag en stor chokladkaka – och en budapeststubbe väntar på mig i personalkylen. 😉 Egentligen ville de bjuda ut mig på lunch också, men jag skulle hem till mina katter. De hade delat på sig i morse, så en var ute och en inne, och när jag kom hem bytte de plats. 🙄

Jag slängde den tidigare boken jag börjat lyssna på, då den blev tråkigare och tråkigare ju längre in i historien jag kom. Började på en ny, av en (för mig) helt okänd författare, men… 🙄 OK, den ska få ett par avsnitt på sig innan jag dömer ut den. Jag behöver komma in i historien först, för just nu är det mest bara ”så här var det tidigare” utan att något händer i nutid, även om boken ska utspela sig nu. Det kan ju hända att det som nämns har betydelse för nutiden, men – som sagt – boken ska få några avsnitt på sig att övertyga mig.