Allmänt, Foto

Katastrof

Igår, när vi gick till eftermiddagsfikat, var kaffemaskinen trasig!!! Eftersom jag ska sitta i möte hela fm idag, tog jag det säkra före det osäkra och köpte en mugg kaffe på Macken innan jobbet. Ja, jag skulle även hämta ett paket där, så då passade jag på. 😉

Gårdagens Planer om att skala/ hacka/ strimla ingredienser till dagens fisksoppa gick om intet. Förstås. Så fort jag lämnat köket, efter att ha ätit middag, var den tanken borta ur mitt medvetande – och återkom först i morse. Då var det så dags! 😳

Jag hade försovit mig, och dessutom är det sophämtning idag, så jag sprang runt och plockade ihop så många påsar som möjligt, för att få ut dem i tunnorna innan sopbilen passerar. Glöm inte att det är väldigt oskottat på sina ställen, då traktorn (igår) bara tar själva gården. Bron och plattorna och finliret runt postlåda och soptunnor sköter jag själv (läs: Alex gör det när han har tid – men han har ett par lediga dagar precis nu…). Nå, jag fick pulsa lite, men det gick bra.

Plötsligt, precis innan vi slutade igår, for strömmen. Efter några sekunder kom den tillbaka igen, men allt bara stod och tuggade. Jag var på väg till skrivaren men den ville inte gå igång, så jag gick hem istället. Få se om utskrifterna ligger kvar i skrivarkön, eller om jag måste försöka komma ihåg vad jag skrev ut och skicka dem ett varv till? 😳

Oooohhh, så sött kaffet var i botten av muggen! 😯 Jag tog en variant med socker, för att få lite mer energi, och allt socker kom i sista klunken. OK, då är jag peppad! 😆

UPDATE
Plötsligt ändrades planerna för mitt planerade möte på fm – jag blev inbokad på ett annat, mycket viktigare möte, med kort varsel. Jag bestämde att jag skulle prioritera det nytillagda mötet, då det bara var en halvtimme – och sedan gled jag elegant in på det förbokade mötet. Nu är det kafferast men jag ids inte försöka springa och hämta kaffe i fikarummet, då jag inte vet om kaffemasken är fixad. Jag drack ju en stor mugg tidigare, den med socker i botten. 😉

UPDATE 2
Sigge blev kvar ute under lunchen. Nå, då är han ordentligt luftad när jag kommer hem igen. 😉 Siri har bara varit ut och vänt, mer än så ville inte hon vara ute.