Allmänt

Avbruten

Jag hade smält julmaten och vilat ögonen 😉 en stund framför TV:n, och skulle precis stiga upp för att fara och handla på kvällen, då det är mindre folk och affären hunnit fylla på hyllor och kyldiskar efter efter-jobbet-svängen. Då ringde min kusin K… Inget ont i det, hon vill gärna kolla läget emellanåt, men det tog 1½ timme innan vi gått igenom alla släktingar – och då hade affären hunnit stänga. Så det blev ingen handlingstur igår heller. Ja, ja. Affären har öppet varje dag, jag får gå idag istället. *rycker på axlarna*

Idag var det -13 grader när jag kom ihåg att kolla termometern, men det snöar åtminstone inte. Jag skulle verkligen behöva skotta av altanen, framför allt trappan ner från den, så katterna kan gå under altanen utan att bli kalla om magen. Nu får de plumsa i snön hela vägen, tills de tar sig in under, där det (förhoppningsvis) är någotsånär snöfritt. Ingen katt ville gå ut i morse, men de var ute sent igår istället.

Veckans matsedel har spruckit ordentligt, men det gör inget. Den är ju bara ett förslag, speciellt innan jag handlat. 😉 Jag är fortfarande mätt efter julbordet, men det hinner nog gå över tills jag ska äta lunch. Det verkar som att jag bara skriver om mat i bloggen, men det får ni leva med. Mitt vardagliga liv är inte så spännande, den ena dagen är den andra lik – förutom maten. 😆

Planeringen för arbetsdagen är att fortsätta där jag slutade igår. Jag hade sådant jag börjat med – men så gick luften ur mig, så jag for hem. Idag har jag återhämtat mig och kan ta nya pigga tag! Det är inte mycket kvar att göra när jag förarbetat materialet ordentligt, bara att få ihop det före stoppdatum, och det hinner jag galant.

UPDATE
Folk får inte bli sjuka så här nära jul! 😯 Just nu har vi tre som är sjuka, så vi är bara två kvar – som sliter som djur den här veckan för att få allt klart. A frågade mig hur jag ligger till med mina uppgifter, men jag är – tack och lov – i fas och kommer att hinna ta en del av de andras uppgifter också. Vi delar dem systerligt mellan oss, A och jag, för det är enda sättet att hinna klart före jul. Nu håller jag tummarna att inte hon – eller, hemska tanke, jag själv – också blir sjuk, för då blir det ingen rolig jul – för många inblandade… 😳