Allmänt

Förstås

Jag for förstås inte och handlade/ hämtade paket igår. Det blev – trots all mat hemma – middag från Grillen och sedan stupade jag på soffan, i olika omgångar. Vaknade till då och då, bytte program i någon av Play-tjänsterna, såg början innan jag somnade igen, o s v – hela natten. Till slut tänkte jag att det skulle vara gott med en nattmacka – och då började väckaren ringa!?! Hupp! 😯 Ja, ja. Snart är det helg och då får jag sova hur mycket jag vill.

Vi ska ha ett möte alldeles strax, direkt på morgonen. Jag känner inte alls för ämnet men måste vara med ändå. Det är inte bara mitt dåliga morgonhumör som gör att jag inte vill, jag kan inte se någon som helst nytta i min yrkesroll med ämnet i fråga. Vår chef gillar att köra frågeställningar om-utifall-att-kanske-möjligen-eventuellt angående småsaker, och jag misstänker att det här är ett sådant tillfälle.

(Lite senare)
Jajamensan, jag förstod att jag inte skulle ha någon användning av informationen från mötet. Inget nytt under solen, som det heter. 🙄 Låt mig istället beklaga mig över mina onda knän, för idag har jag ordentligt ont i båda knäna. Använder ändå bara en krycka, det är tillräckligt besvärligt att hålla reda på en och ännu värre att hålla reda på två kryckor. Förhoppningsvis ger det onda med sig under dagen så jag kan handla/ hämta paket ikväll istället.

Snön ligger vit på taken, och marken, och i träden. Det är cirka -10-15 grader (glömde kolla i morse) och mer snö ska visst vara på väg, om inte idag så imorgon. Katterna gick inte ut i morse, överraskande nog. Jag hade förväntat mig att åtminstone en av dem ville, men inte idag. De sparar sig väl till lunchen istället. 😉 Jag hade gärna stannat hemma på soffan med Sigge i knät, men tyvärr. Plikten kallade.