Allmänt

Plusgrader

Det är plusgrader och regnar idag!?! Nu är det nästan dags för vårkänslor, men jag vet hur bedräglig våren är. Det dröjer länge innan vintern släpper sitt grepp – men det är trevlig med varmare väder, i alla fall! 😉

Igår låg jag däckad med ryggskott, knaprade värktabletter så jag skulle komma igång idag igen – och nu är jag tillbaka på jobbet. Jag har haft känningar av ryggen sedan helgen, men trodde det var den vanliga burit-tungt-när-jag-handlat-värken, som brukar gå över efter en dag. Tyvärr blev den bara värre och värre, och igår kunde jag inte ens klä på mig. Nå, ont krut förgås inte så lätt – nu är jag på banan igen!

Handlandet har förstås blivit uppskjutet ännu ett par dagar, så nu börjar det bli svårt att få ihop maträtter av det jag har hemma. Jag kan i o f s laga en ”vegomiddag”, bestående av pasta med ketchup, men det är inte särskilt rolig middagsmat – speciellt inte på en fredag. 🙄 Det finns annat jag behöver fylla på också, inte bara matvaror, så det är nog dags att svänga förbi affären på väg hem efter jobbet idag.

Katterna gick ut i morse, men tyckte det var aningen för blött. De satt mest under soffdelarna på altanen och kollade på vad som rördes i grannskapet: bilar, folk, hundar, fåglar – men inga katter. Sedan gick de in och klagade över att de blivit blöta om fötterna. 😉

Helgen är fortfarande oplanerad. Jag ska slå en signal till B ikväll och kolla om de har tid med ett besök under någon av dagarna, annars blir det hemmasysslor för mig både lördag och söndag. Mina påsar från förra helgen är ännu inte uppackade, för att bara nämna ett exempel på vad som behöver göras. Kläderna jag beställt är inte provade. Disk, städ och tvätt väntar på mig. För att inte tala om matlagning motsvarande matlådor för hela veckan. Ni ser, jag kan nog hålla mig sysselsatt. 😉

UPDATE
Siri var ut och luftade sig en liten stund under lunchen. Sigge tvärvägrade, men ville ändå ha sin varit-ute-och-blivit-kall-och-blöt-klining. Det är så att så fort han kommer in, slänger han omkull sig på mattan vid vardagsrumsbordet och vill bli kliad på mage/ rygg (han vänder sig fram och tillbaka så jag ska nå båda sidor). En kul detalj han arbetat fram den senaste tiden. 😉 Han blir Mycket Upprörd om jag hoppar över den, men jag är väldresserad och har lärt mig att åtminstone en massageomgång på varje sida behövs för att jag ska slippa Onda Ögat.