Allmänt

Värre och värre

Jag ska verkligen försöka att inte gnälla mer om ryggen, men den blir bara värre och värre nu. Idag har jag – förstås – ett möte jag måste vara med på, som inte går att flytta på eller ta online, men efter det går jag hem och parkerar mig hemma tills på måndag. Ja, jag måste akuthandla först, men sedan blir det ryggläge och starka värktabletter ett par dagar. 🙁

Anyway, nu har jag lyssnat färdigt på Mikael Niemi och bytte till ”Mörka vrår” av Lina Arvidsson. Jag har bara precis hunnit börja lyssna, så det ska bli intressant att se om jag gillar den eller om jag byter till en ny bok av Michael Connelly (med kära gamla kommissarie Bosch) snabbare än beräknat.

Idag har jag hemmadressen på mig, min nya fleecehoodie, på jobbet. Jag har så ont att jag inte kan klä på mig ordentligt, så jag drog bara på den över en t-shirt och leggings och fumlade på mig sockor. Då håller jag väl värmen under fm, trots mitt kalla kontor. 🙄

Katternas halsband är på laddning just nu – Siris är klart men Sigges får jag vänta på en stund till. Återstår bara att sedan få på dem halsbanden igen, speciellt som jag har ont i ryggen. Det blir intressant att se hur jag lyckas med det… 😳

Vädret är minusgrader, typ -5 grader eller så, och frost i träd och buskar. Tack och lov hade inte frosten fastnat på bilrutorna, så jag sopade bara med vindrutetorkarna fram & bak för att hitta till jobbet. 😉 Jag stoppade inte bilen i värmaren igår (kan inte dra upp/ ner garagedörren med den här ryggen, så bilen får stå ute) eftersom Planen var att handla redan igår. Det blev som vanligt inte av, så bilen har stått utan värmare hela natten. Inga problem att få igång den, och när jag dessutom slapp skrapa rutorna var det som en lotterivinst! 😆

2 kommentarer på “Värre och värre”

  1. Det är nästan omöjligt att inte gnälla när ma har riktigt ont. Hoppas det blir bättre snart.

Kommentarer är stängda.