Allmänt

Vintern inte över

Idag snöar det. 🙁 Inte mycket, men ändå. Nu ser man inte isfläckarna under det tunna lagret med kallsnö (det är ca -5 grader) så det är skithalt på sina ställen. Dessutom jämnar allt det vitvita ut marken, så jag ser knappt var det är snubbelrisk; bilspåren från tövädret har ju frusit sedan tidigare, men nu har allt fått en jämn vit färg. Nå, jag tog mig till jobbet och ska förhoppningsvis klara mig idag också. 😉

Handlandet har inte blivit gjort. Jag hade vissa planer för middagen av det som fanns hemma, men struntade i det när det väl var dags att börja med maten. Det blev smörgås till middag istället, jag hade tappat gnistan någonstans efter vägen. 😳 Jag får se, kanske jag handlar idag istället?

Just nu är jag väldigt dagvill, hade måndag igår (första arbetsdagen för veckan) och därmed tisdag idag… Samtidigt vet jag att det är fredag imorgon, så min tidsuppfattning är helt ur led. Inget nytt under solen, sådan är jag ju jämt. *rycker på axlarna*

Jag gnagar mig igenom boken jag börjat lyssna på, en kvart i taget, ungefär. Just nu har jag kommit ungefär halvvägs, men det känns inte som om jag kommer att lyssna klart på den. Den är en konstig blandning av deckare och romantik med diverse spöken (?) och relationsdraman inbyggda – det blir bara värre och värre (enligt min mening) ju längre in i historien jag kommer. Inte min sorts bok. Jag har ju en Harry Bosch som väntar på mig, tror jag ska byta till honom istället. Där vet jag vad jag får. 😉

Del 2 av utbildningen jag började med igår kommer idag. Utbildningen är uppdelad på två förmiddagar, istället för en hel dag, och det är bra tänkt! Det blir lite mycket korvstoppning om allt ska förklaras och begripas under samma dag, nu har hjärnan hunnit smälta de första intrycken och jag är redo för nästa etapp.

UPDATE
Plötsligt hände det: jag blev tvärt less. Direkt. På en gång. Fårjaggåhemsnart? *djup suck* Min dag har blivit så sönderhackad med allt jag haft att göra, men imorgon ska jag tuffa vidare i de gamla vanliga banorna igen. Det är inte lönt att byta spår nu, det är inte lång stund kvar att jobba. Istället ska jag göra några ovanliga banor så jag slipper dem imorgon. 😉