Allmänt, Dagens outfit

Dagens…

…väder: mulet, ingen nederbörd eller blåst, ett par tre minusgrader.

…planer: komma ikapp med ordinarie arbete, ev handla efter jobbet. Har annars rester från igår, så handlandet går att skjuta upp till imorgon – men det är skönt att göra undan det innan listan blir för lång.

…katter: Siris halsband är på laddning, medan Sigges har mycket ström kvar?!? Jag förstår inte varför hennes drar mycket mer ström, då jag kollar båda lika mycket?

…outfit: röd- och svartrandig tröja, brun (väldigt noppig) kjol, svarta leggings. Håret utsläppt, men med diadem. Blommig sjal runt halsen.

…bästa: det är fredag! 🙂

UPDATE
Katterna gick ut under lunchen, då det var oväntat varmt (nollgradigt). Solen verkar ha varit framme (jag har vänt skrivbordet så ryggen är mot fönstret och sitter dessutom på skuggsidan) för det har tinat lite grann på oväntade ställen. Nu får de vara ute tills jag kommer hem. Sigge var nere på bostadsområdet nedanför äldreboendet, men Siris halsband är kvar inomhus, så jag vet inte vart hon tog vägen. Inte så långt, misstänker jag. 😉

Jag lyssnar fortfarande på den bok jag börjat med, som inte riktigt är min stil, men det är för att jag står ut typ en kvart i taget med den. När jag kommer hem efter jobbet ska jag byta till någon bättre bok, då kan jag lyssna hela helgen om jag vill. 🙂

Ibland får jag lustiga tankar om att börja baka bröd, inte bara för att spara pengar utan för att hembakt bröd är så mycket godare. Sedan skakar jag på huvudet åt mig själv; hembakt bröd blir fort torrt och möglar mycket snabbare än köpt. Hur lite jag än försöker baka så måste jag frysa brödet, helt eller delvis, och jag orkar inte kämpa mig ned- och uppför källartrappan så fort jag vill ha en smörgås.

Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska handla direkt efter jobbet eller inte… Den som lever får se. 😉 Min handelslista börjar bli oroväckande lång, nu igen, men jag har förstås alltid sådant som inte är akut utan kan vänta till en annan gång. Planen inför helgen är i alla fall att laga majsgrytan jag skjutit upp länge nog. Men inte av fläsket jag köpte för länge sedan, den förpackningen törs jag inte öppna. Låt mig säga som så; fläsk ska inte ha den färgen när det ligger i förpackning… 😳 Så går det när den hamnar under annat.