Allmänt

Ändringar

Ända in i det sista sker det ändringar, men nu börjar allt falla på plats. Direkt efter jobbet ska jag slänga mig i bilen och åka till K, för att träffa A (och B, förstås). Tyvärr är det snöfall och nollgradigt idag, men det kommer inte så mycket snö (än) och det kan hinna sluta innan jag är klar för dagen? Snälla? 😉

Katterna tittade bara på mig när jag försökte få ut dem i morse. Det snöade ju? Var jag galen som försökte få dem att gå ut? De vände på klacken och gick och lade sig för att sova gott resten av dagen. Nu tror de förstås att jag kommer hem på lunch, som jag brukar, men de får allt vackert stanna inne tills jag kommer hem ikväll. Det går ingen nöd på dem, de har kattlåda och jag har fyllt på mat (både torr och blöt) & vatten.

Jag klämde ett par avsnitt av Bron igår igen, vilket gör att köttfärsen står orörd i kylen… 🙄 Nå, ikväll börjar jag nog inte med den, men imorgon ska jag börja med k-färssåsen redan på morgonen. Jag får se hur färsen mår när jag öppnar den. Planen är fortfarande lasagne men kan ändras om det behövs. För övrigt har affärerna öppet alla dagar, även under påsken, så jag får nog ihop en lasagne om jag verkligen vill. 😉

Under/ efter påskhelgen är Planen för B att åka med alla barnen till A, men hon har inte bestämt vilken dag än. Jag pratade med henne igår och meddelade att vilken dag som helst passar mig, förutom onsdag. Jag har inbokade möten hela onsdagen – har med avsikt lagt allt på samma dag eftersom jag visste jag skulle vara ledig någon av dagarna. Då är det bara en dag som inte passar.