Allmänt

Hemmajobb

Jag har slitit som ett djur för att förarbeta det arbetsmaterial jag ska använda hemifrån, för efter lunchen (och hela dagen imorgon) blir det att jobba hemifrån för mig. Egentligen gillar jag inte att jobba hemifrån på fredagar, för arbetsnarkoman plikttrogen som jag är, kan jag komma på att ”jag ska bara kolla en (jobbrelaterad) grej när datorn ändå finns här hemma” även under kvällar och helger och så fastnar jag i jobbgrejer, d v s jobbar gratis – och så kul ska vi inte ha det, eller hur? 😉

Vädret är kalas! Solen skiner från en klarblå himmel, det är nog ca 12 plusgrader vid det här laget. Snön smälter i strida strömmar efter gatorna. Igår – och inatt – regnade det, för att riktigt luckra upp den snö som är kvar. Det var nog tur att påsken var lite tidig i år, för det kan bli sista skoterhelgen den här veckan (för de som är intresserade av sånt). Det blåser lite mer än det gjort tidigare, men inte så det stör. Än så länge. 😉

Katterna har varit ute och solat sig länge och väl, förutom att de spanat av grannskapet. Det var lite råkurr på altanen inatt igen, men inga skador (annat än på ett eller annat ego). Nu är de i köket och äter, och kommer förhoppningsvis att sova gott hela eftermiddagen, så jag får jobba ifred. Ingen som kliver omkring på tangentbordet, alltså. 🙄 Jag har fortfarande inte fått till ljudet sedan Siri tog en promenad för länge sedan.