Allmänt

Rätt ska vara rätt

Igår fick jag fixa till ett fel så det nu är rätt, p g a ett missförstånd mellan två kollegor (jag och en annan). Det var bara att krypa till korset, och ringa personen som ”drabbats” och be om ursäkt. Nå, jag har inga problem med det, min stolthet tar inte överhanden – jag skyller inte ens på min kollega. Inget är så fel att det inte går att rätta till. *rycker på axlarna*

Idag ska jag på intervju! Nej, jag har inte sökt nytt jobb, utan jag ska sitta med som företrädare för facket på en anställningsintervju. Spännande! Vi (anställande chef och jag) hade en annan intervju online för att par dagar sedan, men den här gången är det IRL. Sedan får vi se om det blir ytterligare en intervju med en intressant sökande nästa vecka, men vi försöker hitta en tid som passar oss båda, chefen och jag. 🙄

Dagarna rullar på och jag gör allt för att slippa fara och handla… Nu börjar det verkligen vara dags, då jag lyckades styra gårdagens handelstur till en presentshop, istället för till mataffären. (Jag ska på kalas på lördag och behövde fixa en present innan dess.) Det värsta är att presentshopen även har handväskor – och där stod en liten illgrön rackare och tittade på mig från väskhyllan! 😉 Jag försökte titta åt andra hållet, men jag måste nog gå förbi den affären igen och se om den gröna väskan finns kvar när jag fått påfyllning på kontot… 😳

Katterna låg och sov i varsin soffa när jag gick hemifrån i morse. Siri har varit ut en väldigt snabb sväng extra tidigt i morse, vid halv 3. Jag öppnade altandörren och spärrade fast den medan jag gick på toa, och när jag skulle stänga altandörren efter toabesöket, hade hon redan kommit in igen. Precis vad jag misstänkte skulle hända, det var därför jag spärrade upp dörren istället för att stänga den direkt.

Vädret är klarblå himmel men kallt, det var nog -7 grader i morse. Ingen nederbörd väntas de närmaste tio dagarna, om man ska lita på SMHI:s 10-dagarsprognos. Den kan förstås ändras, men så ser den ut just nu. Vårkänslorna får frysa inne ett tag, då det verkar bli kallare enligt samma prognos – både dagar och nätter med minusstreck framför.