Utmaningar

Sju

Jag har blivit utmanad av Carina:

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

OK, då börjar jag!

  1. Jag har en helt orimlig höjdskräck. Går aldrig nära balkongräcket (vilket inte är lätt på min pyttelilla balkong), klarar knappt att byta gardiner (klättra och titta ut genom fönstret och se hur LÅNGT ner marken är – glöm det), o s v.
  2. Jag dricker alldeles för mycket kaffe för mitt eget bästa. Försöker omvända mig till tedrickare istället men på morgonen måste jag ha kaffe, det är bara så. Starkt kaffe. I stora mängder.
  3. Jag lyssnar en hel del numera på hörböcker, men föredrar pappersböcker. Dessutom köper jag alla mina böcker, besöker väldigt sällan biblioteket, så snart måste jag göra en större utrensning i bokhyllorna för att få plats. Pappersböcker tar mer plats än man tror, och jag har så svårt för att göra mig av med dem.
  4. Jag gillar Coca-Cola bäst när den är ljummen och har tappat kolsyran. Brukar ha en öppnad burk i bilen, så den är ”färdig” till nästa gång jag ska iväg.
  5. Numera dricker jag ingen alkohol alls, inte ens ett glas vin till maten eller likör. Tidigare har det hänt att jag tagit mig ett glas eller två eller tre 😉 vid festliga tillfällen, men numera ids jag inte. Jag är så gärna chaufför åt de andra istället. Det är lite av en sport, att försöka undvika alkohol så gott det går. Jag menar: försök hitta absolut alkholfri cider eller glögg, helt utan de 2,25% som får vara i för att ändå kallas ”alkoholfri”. Det går, men du får leta.
  6. Jag gillar inte värme. När vi nyligen flyttat till det här huset och besökare såg torkrummet bredvid tvättstugan i källaren, sade de ofta förtjust: – Här kan ni ju göra en bastu! Jag tittade bara förvånat på dem. Bastu? Varför utsätta sig för tortyr i sitt eget hem? (Nej, tvätt är inte tortyr. Inte att vika tvätt heller. Även om jag får det att låta så. 😉 )
  7. Jag biter inte på naglarna. Däremot drar jag dem mellan framtänderna, så de blir tunna och sköra och lätt skivas upp i olika skikt, som sedan kan dras loss. Men jag biter inte på dem.

Den här utmaningen har valsat runt ett tag på många bloggar (om jag inte minns fel så har jag tidigare, för länge sedan, svarat på den) så jag är lat och ber den som vill att nappa på den. Tala gärna om det i kommentarerna så jag vet var jag ska kolla!

[tags]sju, utmaningar[/tags]

2 kommentarer på “Sju”

  1. För att inte tala om hur ställda folk blir ibland, när man inte vill ha vin till maten… Speciellt som jag förr i tiden gärna tagit ett glas. 😉

Kommentarer är stängda.