Allmänt

Släpphänt

Milda tider vad jag är släpphänt idag! Jag tappar saker runt omkring mig, på olika sätt.

Pennor trillar på golvet (och rullar alltid längst in under skrivbordet…), MP3-spelaren hakade fast i nyckelknippan jag hade i samma ficka och flög över stengolvet – två gånger! – utan att gå sönder, papper seglar iväg över bordskanten och blandas i en röra på golvet – hjäääälp!

Det verkar inte vara min dag idag. Jag försov mig inte, men närapå. Glömde mobilen hemma, och dessutom hade jag glömt att ladda den. Glömde ta upp den stundande middagen ur frysen, så den får bli imorgon istället – jag hittar väl något annat att äta idag. Kanske. Egentligen behöver jag gå och handla mat, men jag vill inte. *tjurar som en liten unge* Vill-inte-vill-inte-VILL-INTE!!!

Jag är bara allmänt ur form. Trött. Less. Oinspirerad.

Och ute skymmer det – som om det skulle göra någon skillnad den här gråmulna dagen. Ja, möjligen att det skymmer snabbare, i så fall.

[tags]fumlig, släpphänt, trött, less, oinspirerad[/tags]

4 kommentarer på “Släpphänt”

  1. Jontas: Jag stannade alldeles för kort! Nästa gång måste jag ta två veckor eller nåt sånt. 😉
    F ö är jag släpphänt, mitt handtag är fast när jag hälsar på folk. (Jag associerar ”slapphänt” med de som inte hälsar med handen, utan med en död fisk.)
    Snö? Sånt fusk! Jag fick inte ens regn under semestern!

Kommentarer är stängda.