Allmänt

Med viss tvekan

Jag har drabbats av viss tvekan. I natt visas Oscarsgalan, men jag vet inte om jag ska försöka orka se den i år. Inte för att jag inte vill, utan för att jag ska orka upp och gå till jobbet tidigt imorgon. Jag går ju till jobbet alla vanliga måndagsmorgnar, men just i morgon måste jag vara på plats tidigare än vanligt. Det blir nog till att duscha & tvätta håret ikväll, istället för imorgon. Om utifall att.

Det måste vara något fel på mig. När jag var och handlade köpte jag lite lösgodis, och jag har inte ätit upp allt än. Det, go’vänner, är ytterst ovanligt. Ändå köpte jag bara de sorter jag gillar?!? I vanliga fall hinner jag knappt hem så är påsen tom – jag fullkomligen vräker i mig lösgodis när jag får chansen. Nå, det är ingen risk att godiset hinner bli för gammalt. Speciellt inte om jag ska se galan inatt. 😉

[tags]Oscarsgalan, lösgodis[/tags]

3 kommentarer på “Med viss tvekan”

  1. Vad är det med galan som lockar? Är det så att du sett alla nominerade filmer och nu vill följa hur det går för dem? 😐

  2. Jontas: Jag gillar helt enkelt att frottera mig med kändisarna. 😉 Dessutom är det högre kvalitet på bidragen under Oscarsgalan än i melodifestivalen.

    saom: Jag får vuxenpoäng så det smäller om det – det finns fortfarande godis kvar, även efter Oscarsgalan! Jag måste vara sjuk. 😯

Kommentarer är stängda.